ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Partyline Cyprus δημιουργήθηκε το 2002 από τον γνωστό DJ και Ραδιοφωνικό Παραγωγό του Super FM Κώστα Γαλάτη, και άρχισε να παρέχει υπηρεσίες deejaying για όλων των ειδών τα πάρτι και δεξιώσεις. Στόχος μας είναι η άρτια διοργάνωση και επιτυχία κάθε ιδιαίτερης στιγμής.

Σήμερα η Partyline παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα στη διοργάνωση όλων των ειδών πάρτι, γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, εταιρικές παρουσιάσεις, κοκτέιλ, hen & bachelor, sweet sixteen και παιδικά πάρτι. Έχοντας συνάψει συμφωνίες με εταιρείες catering και χώρους αλλά και καλλιτέχνες και DJs του εξωτερικού, φροντίζουμε το πάρτι να είναι για εσάς ένα μόνο τηλεφώνημα.

Μέσα από το portal της Partyline μπορείτε δείτε τις υπηρεσίες μας. Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο της διασκέδασης, υλοποιούμε τις προσδοκίες σας αφού έχουμε την κατάλληλη γνώση και αισθητική για κάθε εκδήλωση...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

WEDDING

My Big Fat Greek Wedding

Η Partyline αναλαμβάνει τη διοργάνωση του γάμου σας, ανάλογα με το budget, το γούστο και τις προσωπικές πάντα επιλογές σας.

KIDS PARTIES

Fun for all

H Partyline Kids αναλαμβάνει όλων των ειδών παιδικά πάρτι και βαφτίσεις, με μασκότς, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτά, μουσική και ότι άλλο σκεφτείτε!

EVENTS

It’s Show Time

Απλά, διαλέξτε τοποθεσία και theme. Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα μίας ή δύο συναντήσεων. Εμπιστευτείτε τους έμπειρους event planners της Partyline...

Η Partyline δημιουργήθηκε με πρωταρχικό σκοπό τη διασκέδαση της Κύπρου, από ένα μικρό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι... μέχρι μια μεγάλη συναυλία στην παραλία! Κι επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η κάθε σας στιγμή ξεχωριστά, φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τα μέγιστα για την υλοποίηση της εκδήλωσής σας!

PORTFOLIO

Πάρτε μια μικρή γεύση από τις εκδηλώσεις μας σε όλη την Κύπρο...

WEDDING

Ο πρώτος χορός...

PARTYLINE KIDS

Party @ Mall of Cyprus

WEDDING

Το πάρτι αρχίζει!

LUXURY EVENTS

Private Party in Nicosia

WEDDING PLANNING

Το τέλειο σκηνικό!

FAMOUS LIVE PARTIES

Ο Θάνος Πετρέλης

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!

Η Partyline έχει συνάψει συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες, προσφέροντάς σας το πιο δυνατό αποτέλεσμα. Απλά, push play! Party on the move...

LET’S TALK!

Η πρώτη επικοινωνία για τη διοργάνωση του καλύτερου πάρτι αρχίζει εδώ... Δώστε μας μερικά στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

email: info@partyline.com.cy
phone: 7000 0139