Μουσική

Dj

O ιδρυτής και ιδιοκτήτης της PARTYLINE CYPRUS, DJ Κώστας Γαλάτης, μαζί με την εξαίρετη ομάδα του που αποτελείται από ταλαντούχους και έμπειρους DJ’s, σας προσφέρουν την εμπειρία της απόλυτης διασκέδασης και σας υπόσχονται ότι το πάρτυ σας θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Δεν ξεχνάμε ότι τo πιο σημαντικό σ’ ένα event ειναι μεταξύ άλλων ο DJ σας να μπορεί να κρατήσει τους καλεσμένους σας σε κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!. Ελάτε κοντα μας. Εμείς μπορούμε!

Δεξίωση

ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ

Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας οι καλύτεροι DJ’s αλλά και η οργάνωση του πάρτυ σας είναι η επένδυσή σας στην επιτυχία του event σας. Εμπιστευθείτε μας και διώξτε το άγχος! Οι καλύτεροι στον τομέα τους, είναι συνεργάτες μας! Εσείς απλά πείτε μας τις ιδέες σας για την ημέρα του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας και όλα τα άλλα αφήστε τα στην ομάδα μας. Η δική σας χαρά είναι και δική μας οπότε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα σας αφήσει ενθουσιασμένους είναι δική μας ευθύνη.

Party

Kids Parties

Η PARTYLINE CYPRUS χαρίζει εδώ και 21 χρόνια στα παιδιά σας τα πιο διασκεδαστικά πάρτυ με πρωτότυπα μουσικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, Karaoke, Face painting, ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές, μασκότ από αγαπημένους ήρωες της Disney αλλά και άφθονο χορό και μουσική από DJ’s.
Δώστε χαρά στα παιδιά σας χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές και χαμόγελα μ’ ένα υπέροχο αξέχαστο πάρτυ για εκείνα και τους φίλους τους. Σε όλα τα παιδιά δίνονται δωρεάν δωράκια!

Καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Τα μεγάλα μουσικά events έχουν την υπογραφή της Partyline Events‼ Φέρνουμε στην Κύπρο όλους τους αγαπημένους σας τραγουδιστές από την Ελλάδα για να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στα party σας, στο γάμο σας, prive party και όλων των ειδών τις εκδηλώσεις σας.

Scroll to Top